همه چیز درباره زرشک + 3 تذکر خیلی مهم

by خرید و فروش و صادرات انار in سپتامبر 17, 2019

درخت زرشک ، کوتاه و دارای گل های خوشه ای و زرد رنگ است و میوه اش کوچک و سرخ رنگ و ترش مزه می باشد . زرشک در نواحی شمال ایران ، مازندران ، خراسان و نقاط دیگر ایران می روید .
نام های دیگر آن : ” سرشک ” و ” زارج ” و ” زارچ ” می باشد .
علاوه بر میوه ی زرشک ، تمام قسمت های درخت زرشک ، از نظر شیمیایی مورد تجزیه قرار گرفته و مواد مفیدی از آن ها به دست آمده که مهمترین آنها بربرین است که در مصارف پزشکی ، صنعتی به کار می رود .
قسمت هایی که در غذا و درمان از زرشک بهره‌برداری می‌شود عبارتند از : میوه – پوست درخت زرشک – ریشه ی درخت – برگ درخت .

همه چیز درباره زرشک + 3 تذکر خیلی مهم

همه چیز درباره زرشک + 3 تذکر خیلی مهم

 

همچنین بخوانید : زردآلو چیست؟ + 7 تذکر خیلی مهم

تذکرات :


1- زرشک به علت سردی طبیعتش ، نفخ آور است و خنثی کننده آن گل میخک می باشد .
2- زرشک یبوست آور است و خنثی کننده آن شکر و شیرینی می باشد . ( خواص میوه ها و سبزی ها / ۱۲۴ . )
3- آب زرشکی که در منزل تهیه می شود ، دارای طعم گس است ولی اگر چند روز درد داخل بطری یا شیشه سفید ریخته شود و در مقابل نور آفتاب قرار گیرد ، طعم گس آن از بین می‌رود و فوق العاده خوش طعم و گوارا خواهد شد و اگر آب زرشک را به صورت جوشیده تهیه کنند ویتامین C ( ث ) آن نیز از بین نمی رود و مفید تر خواهد بود . ( همان مأخذ / ۱۲۶ . )

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *